HAEMME KIINTEISTÖNHOIDON TYÖNJOHTAJAA

HH-kiinteistöpalvelut Oy on Tampereen talousalueella toimiva yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Alan moniosaajana hoidamme kaikki kiinteistön hyvään ylläpitoon kuuluvat tehtävät yli 50 vuoden kokemuksellamme.

Meillä viihdytään! Panostamme työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen ja jatkuvaan koulutukseen. Tavoitteemme on tehdä kerralla valmista – yhdessä, tiiminä, kaveria tarvittaessa auttaen.

Etsimme osaavaan yhteisöömme nyt

TYÖNJOHTAJAA

Tehtävässä varmistat teknisen kiinteistöhoidon toimivuuden toimialueemme asiakkuuksissa. Vastaat oman alueesi budjetoinnista sekä tiimisi resursoinnista ja töiden organisoinnista. Toimit lähellä asiakasrajapintaa ja teet sen parissa sujuvaa lisämyyntiä ratkaisukeskeisesti. Vastaat yhteensä noin 20 hengen tiimistä, joten ihmisten motivoiva ja huomioiva johtaminen on sinulle ominainen tapa toimia.

Toivomme sinulta ennen kaikkea aiempaa kokemusta kiinteistönhuollosta tai työnjohdollisista tehtävistä sekä näkemyksellisyyttä ihmisten johtamisesta. Eduksesi katsomme alan koulutukset, halun kehittyä edelleen sekä kehittämismyönteisyyden. Sinulla on näyttöä myös onnistuneesta asiakastyöstä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Toimialueesi on Tampere sekä lähikunnat ja asiakaskuntasi monipuolinen aina taloyhtiöistä yksityisiin liiketiloihin. 

Henkilönä olet positiivinen ja toimintaotteesi on asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Ihmisten kanssa toiminta on sinulle luontevaa, olet vuorovaikutuksessa avoin ja helposti lähestyttävä. Hoidat asiat huolellisesti ja määrätietoisesti loppuun.

Tartu mahdollisuuteen!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa ja arvostetussa yhtiössä. Olemme valmiit panostamaan koulutukseen, mikäli olet kiinnostunut opiskelemaan alaa. Teemme töitä sydämellä ja positiivisella energialla. Panostamme paljon henkilöstömme hyvinvointiin

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä CV:si ja motivaatiokirjeesi palkkatoiveineen 27.11.2023 mennessä osoitteessa eezypersonnel.fi

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta antaa seniorikonsulttimme Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla: johanna.ahola@eezy.fi

Haku alkaa 8. marraskuuta 2023 ja päättyy 27. marraskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Arvostamme

  • aikaisempaa kiinteistöpalvelualan työkokemusta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • ohjaavaa otetta
  • hyvää palveluasennetta ja ammattitaitoa
  • kokemusta kiinteistöjen hoidossa tarvittavan konekaluston kanssa työskentelystä. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä, mutta edellytämme talvikautena päivystysvalmiutta viikonloppujen, iltojen ja öiden suhteen.

Tarjoamme

  • vakituisen työpaikan ja palkkauksen Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti
  • mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen
  • mahdollisuuden tehtävien ja vastuualueiden laajentumiseen tulevaisuudessa

Mikäli hakemuksemme herätti mielenkiintosi, niin hae tehtävään mahdollisimman pian lähettämällä sähköpostia osoitteeseen petri.salmela@hhkp.fi ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistönhoitoyksikön palvelupäällikkö Petri Salmela, 0103950318 tai yksikönpäällikkö Toni Honkanen 0103950549

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!