Työtä tarjolla

HAEMME JOUKKOOMME SIIVOUSTYÖNOHJAAJAA

Meillä on paikka reippaalle ja osaavalle siivoustyönohjaajalle. Aluksi kyseessä on pitkäaikainen sijaisuus, joka muuttuu mahdollisesti vakituiseksi työsuhteeksi. Työaika on 37,5 h/vko ja sijoittuu pääsääntöisesti arkisin kello 6-16 välille. Keskeisin toimialamme on kiinteistösiivous.

Palveluohjaajan työssä tarvitaan kykyä hallita kokonaisuuksia, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluasennetta, ongelmanratkaisukykyä ja hyvää fyysistä työkuntoa. Ohjaajan työ edellyttää liikkumista kohteissamme Tampereen talousalueella eli ajokortti on välttämätön. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kieltä sekä sähköisten järjestelmien ja sovellusten hallintaa, esimerkkinä tuotannonohjausjärjestelmä ja sähköiset huoltokirjat.

Tehtävässä pääset osaksi toimivaa ja tiivistä työyhteisöä HH-kiinteistöpalveluissa.

Olet osa palvelualueen tiimiä esimiehen, muiden ohjaajien ja siivoojien kanssa. Ohjaajan tehtäviin sisältyy mm. ohjaus, tarviketilaukset, töiden järjestely, laadunseuranta ja osin myös siivoustyöt. Tehtävässä edellytämme puhtauspalvelualan työkokemusta ja koulutusta. Meillä on myös mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena lähiesimiestyön tutkinto. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteen https://hhkp.fi/rekrytointi/ kautta.

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!