Miten porrassiivous eroaa lattioiden pesusta?

Porraskäytävien erityispiirteet

Meillä HH-Kiinteistöpalvelut Oy:ssä ymmärretään, että porrassiivous on paljon muutakin kuin pelkkää lattioiden pesua. Porraskäytävien siivouksessa huomioimme erityisesti turvallisuuden, sillä liukkaat portaat voivat aiheuttaa vaaratilanteita. Lisäksi porraskäytävien materiaalit vaativat usein erityistä huolenpitoa ja oikeanlaisten puhdistusaineiden käyttöä.

Porraskäytävien siivouksessa keskitymme moniin yksityiskohtiin, jotka erottavat sen tavallisesta lattioiden pesusta. Esimerkiksi kaiteiden, valokatkaisijoiden ja postilaatikoiden puhdistaminen kuuluu olennaisena osana palveluumme. Porraskäytävien säännöllinen ja perusteellinen siivous parantaa kiinteistön arvoa ja asukkaiden turvallisuuden tunnetta, mikä on yksi keskeisistä tehtävistämme kiinteistönhuollossa. Lue lisää siitä, kuinka porrassiivous voi parantaa kiinteistönne arvoa ja asukkaiden turvallisuuden tunnetta.

Laadukkaan siivouksen merkitys

Laadukas siivouspalvelu on kiinteistönhoitopalveluiden peruspilareita ja se vaikuttaa suoraan kiinteistön viihtyvyyteen ja turvallisuuteen. Me HH-Kiinteistöpalvelut Oy:ssä emme ainoastaan puhdista tiloja, vaan myös ylläpidämme materiaalien kuntoa ja pidennämme niiden käyttöikää. Siivouspalvelumme ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, olipa kyseessä sitten säännöllinen toimitilasiivous tai erikoisemmat siivoustarpeet. Turvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä kiinteistönhuollossa, ja se alkaa usein porraskäytävistä.

Monipuoliset kiinteistönhoitopalvelumme kattavat kaiken tarvittavan kiinteistön ylläpidosta. Käytämme aina oikeita aineita, työvälineitä ja koneita, jotta työn laatu on parasta mahdollista. Lisäksi panostamme työntekijöidemme jatkuvaan koulutukseen, jotta heidän ammattitaitonsa pysyy ajan tasalla. Erityisen tärkeää on toimitilasiivous, joka on keskeinen osa kiinteistön ylläpitoa. Siivouspalvelumme ovat ulkoistettavissa, ja ne toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tutustu ja lue, kuinka voimme auttaa pitämään kiinteistönne puhtaana ja edustavana.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!