Kiinteistönhoito

Tehokasta ja tarkkaa kiinteistönhuoltoa

Noin 250 alan ammattilaistamme huolehtii kiinteistöjenne puhtaanapidosta ja huollosta laadusta tinkimättä.

Oikeat tekijät ja koneet ovat ajallaan huoltotöissä oikeissa paikoissa –suunnittelussa ja työnohjauksessa on apuna kehittynyttä tietotekniikkaa. Näin päästään tehokkaimpiin ja asiakkaalle edullisiin ratkaisuihin.

Kokonaispalvelumme kattaa kiinteistönhoidon lisäksi alan erikoisammattitaitoa vaativat työt. Kiinteistönhoitajamme huoltavat asuinkiinteistöjen lisäksi myös huipputekniikan tuotanto- ja toimitiloja sekä teollisuus- ja liikekiinteistöjä.

Yhdessä asiakkaiden kanssa jokaiselle kiinteistölle muokataan räätälöity palvelupaketti, jossa kiinteistön erityispiirteetkin voidaan ottaa huomioon.

Monipuolinen palveluvalikoimamme onkin saanut asiakkailtamme kiitosta.

Tarkoituksenmukainen kalusto

Nykyaikainen ja joustavasti muunneltava, juuri kiinteistönhuoltoon suunniteltu kalusto tuo tehoa ulkopuhtaanapitoon.

Varustuksee kuuluvat harjalaitteet, lakaisukoneet, lumiaurat, henkilönostimet, kaivurit, imurit ja pesurit.

Työkoneissa ympäristönäkökohdat ja ergonomia ovat tärkeitä hankintakriteereitä. Tehokkaiden pölynsidonta-, pakokaasunpuhdistus- ja äänenvaimenninjärjestelmien avulla ympäristölle aiheutuvat haitat minimoidaan.

Tutut tekijät

Henkilöstömme vaihtuvuus on vähäistä – työntekijämme tuntevat huoltamansa alueet. 

Tuttuus merkitsee mutkatonta palvelua myös vikapäivystys- ja toimistoasioinnissa. Koulutuksella puolestaan pidämme ammattitaidon kohdallaan ja palveluiden laadun hyvänä.

Kiinteistöhoidon alueet ja yhteydet

Kiinteistönhoitajat tavoitat läheltä.

Kiinteistönhoito on jaettu palvelualueisiin, joiden toiminnasta vastaavat työnjohtajat. He tuntevat alueensa ja ovat asiakkaidemme hyvin tavoitettavissa. Voimme reagoida hyvinkin nopeasti kiinteistön hoitotarpeen muuttuessa.

Jokaisella palvelualueella on oma palveluohjaaja. Palveluohjaajat vastaavat alueidensa ulkotöistä ja toimivat kiinteässä yhteistyössä alueidensa työnjohtajien kanssa.

Meille voit uskoa avaimesi

Huolehdimme helppoudesta, korjaamme, seuraamme tekniikkaa ja valvomme laitteita.

Toiveiden mukainen ja tyylikäs piha on mahdollinen myös taloyhtiöissä.

Olemmeko onnistuneet erityisen hyvin? Onko toiminnassamme kehitettävää? Auta meitä kehittämään palveluitamme antamalla palautetta.

Hoidamme rutiinit ja rakennamme yhteishenkeä sekä luottamusta taloyhtiöön.

Meille voit uskoa avaimesi

Vikailmoitus, muuttoilmoitus ja muut sähköiset ilmoituslomakkeet..

Oletko kilpailuttamassa huoltoa tai siivousta? Tarvitsetko remonttiin tai LVI töihin apua? Voit pyytää meiltä tarjouksen täältä. Otamme sinuun yhteyttä.

Olemmeko onnistuneet erityisen hyvin? Onko toiminnassamme kehitettävää? Auta meitä kehittämään palveluitamme antamalla palautetta.

Numero tai sähköpostiosoite hukassa? Katso täältä vastuuhenkilöiden tiedot.

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!