Talotekniikka

Kun tekniikka toimii, talo toimii

Nykyaikainen kiinteistöautomaatio tehostaa kiinteistöhuoltoa monin tavoin. Kun talotekniikan eri osa-alueita valvotaan ja käytetään etänä, voidaan ongelmatilanteisiin reagoida nopeammin ja vältytään turhilta huoltokäynneiltä. Talotekniikka kiinteistöjen palveluksessa:

Putki- ja
ilmastointityöt

Vesi virtaa ja ilma vaihtuu – oikealla tavalla.

LVI-alan ammattilaiset ovat valmiina palvelukseenne. Teemme kiinteistökohtaiset hana- ja patterisaneeraukset, ilmanvaihdon vaativat korjaustyöt, venttiili- ja säätötyöt, lämmönvaihtimien vaihdot ja monet muut vaativat alan erikoistyöt.

Pidämme kunnossa myös ilmanvaihdon koneet. Korjaamme moottorit, mittaamme ja säädämme ilmamäärät ja virtaukset. Tarvittaessa seuraamme tilannetta ja huolehdimme siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Automaatiotyöt

Pidetään kiinteistötekniikka hallinnassa.

Automaation oikealla ja järkevällä käytöllä saadaan usein energiataloudellista hyötyä. Huollamme, korjaamme ja viritämme muun muassa lämmitysverkostot, ilmastoinnit ja muut ohjaus- ja säätötekniikkaa käyttävät laitteistokokonaisuudet optimitilaansa.

Hoidamme myös hyvin toimivat ja helposti hallittavat kiinteistötekniikan automaatiohankkeet. Erityisesti kiinteistönpidon tarpeita ajatellen olemme kehittäneet oman säätö- ja valvontatuotteen – käytännön kokemukset hyötykäytössä.

Hälytyskeskus- ja valvomotyöt

Valvomo ei nuku.

Valvomomme tarjoaa parhaat mahdollisuudet kiinteistötekniikan toiminnan analyyttiseen seurantaan, käyttöön ja raportointiin sekä hälytysten tarkkailuun. Valvomme ympäri vuorokauden. Jatkuvalla seurannalla vältytään yllätyksiltä ja päästään säästöihin.

Myös asiakkaidemme hälytysjärjestelmä tai kameravalvonta voidaan liittää valvomoomme, jolloin otamme vastaan kiinteistöstä tarvittaessa useita erilaisia hälytyksiä – tavallisimmin ainakin murtohälytykset. Hälytyksen vastaanotettuamme ryhdymme välittömästi ennalta sovittuihin toimenpiteisiin.

Remontointi

Sujuvaa remonttiapua.

Palveluihimme kuuluvat myös rakennustekniset työt laidasta laitaan. Hoidamme kaikki kiinteistöissä eteen tulevat korjaukset.

Näiden lisäksi muut kirvesmiestyöt kuten aidat, jätekatokset, pihakalusteiden korjaukset sekä leikkikenttien ja leikkivälineiden kunnostukset maanrakennustöineen.

Meillä on VTT:n myöntämä märkätilasertifikaatti ja annamme aina todistuksen kosteuseristyksestä. Lisäksi laadimme taloyhtiöiden tarvitsemat energiatodistukset.

IV-Puhdistukset

Puhdasta ilmaa on hyvä hengittää.

Hyvä sisäilma tarvitsee puhtaat putkistot. Teemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukset sekä mittaukset ja säädämme virtaamat optimilukemiin.

Tarvittaessa kanavistot voidaan myös kuvata. Kaikista toimenpiteistä teemme tarkan raportin.

Tekniset mittaukset

Mitataan ensin – tehdään sitten.

Jos kiinteistössä on havaittu ongelmia teemme tarvittaessa monipuolisesti erilaisia teknisiä mittauksia ja tarkastuksia.

Kosteusmittauksilla ja -kartoituksilla selvitetään mahdolliset kosteusongelmat ja sisätilojen lämpökuvauksilla päästään asunnon lämpövuotojen jäljille.

Mittauksista ja tarkastuksista laadimme seikkaperäiset raportit ja annamme tarvittaessa ehdotuksemme korjaaviksi toimenpiteiksi.

Meille voit uskoa avaimesi

Vikailmoitus, muuttoilmoitus ja muut sähköiset ilmoituslomakkeet..

Oletko kilpailuttamassa huoltoa tai siivousta? Tarvitsetko remonttiin tai LVI töihin apua? Voit pyytää meiltä tarjouksen täältä. Otamme sinuun yhteyttä.

Olemmeko onnistuneet erityisen hyvin? Onko toiminnassamme kehitettävää? Auta meitä kehittämään palveluitamme antamalla palautetta.

Numero tai sähköpostiosoite hukassa? Katso täältä vastuuhenkilöiden tiedot.

Meille voit uskoa avaimesi

Huolehdimme helppoudesta, korjaamme, seuraamme tekniikkaa ja valvomme laitteita.

Toiveiden mukainen ja tyylikäs piha on mahdollinen myös taloyhtiöissä.

Olemmeko onnistuneet erityisen hyvin? Onko toiminnassamme kehitettävää? Auta meitä kehittämään palveluitamme antamalla palautetta.

Hoidamme rutiinit ja rakennamme yhteishenkeä sekä luottamusta taloyhtiöön.

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!