Haemme ammattitaitoista rakennusmiestä

Haemme ammattitaitoista rakennusmiestä rakennusosastollemme Tampereelle

Palkkaamme lisäystä hyvähenkiseen raksatiimiimme. Odotamme sinulta huolellista kädenjälkeä, aikaisempaa työkokemusta alalta, reipasta asennetta ja huolellisuutta. Lisäksi olet oma-aloitteinen ja pystyt itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn. Ajokortti on työssä välttämätön. Työtehtävinäsi ovat vaihtelevat remontti- ja korjaustyöt. Työskentely alueena on Tampere ja naapurikunnat. Toivomme, että olet tehtävästä aidosti kiinnostunut. Hyvällä ja motivoituneella asenteella sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työkielenämme on suomi. Meillä saat hyvän tuen onnistuneeseen työpäivään.

Tehtävän palkkaus on TES:n mukainen/sovittavissa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 30.6.2023. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HH-kiinteistöpalvelut Oy on yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Meillä on 50 vuoden kokemus kiinteistöpalvelualalta ja avainasemassa ovat työssään viihtyvät kiinteistöhuollon, siivouksen, talotekniikan ja turvallisuuden ammattilaiset. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto on 14,4 milj.euroa ja meitä työskentelee HH:ssa noin 240 henkilöä.

Lisätietoja antaa työnjohtaja Niilo Rautionmaa, p. 010 3950 376, niilo.rautionmaa@hhkp.fi.

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!