Nopeaa ja luotettavaa kiinteistöhuoltoa

Luotettava ja monipuolinen kiinteistöhuoltopalvelu

HH-Kiinteistöpalvelut Oy on monipuolinen kiinteistöpalveluyritys, joka on palvellut Tampereen talousalueella yli 50 vuoden ajan. Olemme luotettava ja suositeltu kumppani, joka tarjoaa nopeaa ja laadukasta kiinteistöhuoltoa asiakkaillemme. Pidämme huolta kiinteistöstäsi ja tarjoamme monipuolisia palveluita kaikkiin kiinteistön ylläpitoon liittyviin tehtäviin.

Alan moniosaajana hoidamme kaikki kiinteistönhuoltoon kuuluvat tehtävät ammattitaidolla ja huolella. Meille on tärkeää kehittää työtämme asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja käyttää ainoastaan sopivia aineita, työvälineitä ja -koneita. Takaamme, että työmme on aina korkeatasoista ja täyttää vaatimuksenne.

Kokemusta ja ammattitaitoa vuosikymmenten ajalta

HH-Kiinteistöpalvelut Oy:llä on pitkä kokemus kiinteistönhoitoalalta, ja olemme kartuttaneet ammattitaitomme vuosikymmenien ajan. Meillä työskentelee kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö, joka tuntee alan parhaat käytännöt ja tekniikat. Jatkuva koulutus mahdollistaa ammattitaitomme ylläpitämisen ja kehittämisen. Ammattitaitoisen henkilöstömme keskipituus tehtävissämme on yli 10 vuotta. Tämä kertoo työntekijöidemme sitoutumisesta ja ammattimaisuuden tasosta.

Luotettava palvelu läheltä nopeasti

Tunnemme asiakkaamme ja heidän tarpeensa kaikilla alueilla, joilla toimimme. Palvelumme kattavat koko Tampereen talousalueen. Olemme aina tavoitettavissa, ja valvomomme palvelee asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä, vuorokauden ympäri. Yhteistyömme perustuu luottamukseen sekä avoimeen kommunikaatioon, mikä mahdollistaa nopean ja sujuvan yhteistyön.

Kerro meille kiinteistösi huolto- ja kunnostustarpeista ja pyydä tarjous!

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!