Ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa Pirkanmaalla

Kattavat kiinteistöhuoltopalvelut ammattitaidolla Pirkanmaalla

HH-Kiinteistöpalvelut Oy on Tampereen talousalueella toimiva yli 50 vuoden kokemuksella varustettu kiinteistöpalveluyritys. Olemme alamme moniosaajia ja tarjoamme aina laadukasta kiinteistönhoitoa. Panostamme työmme laatuun ja työntekijöidemme ammattitaitoon muun muassa jatkuvalla koulutuksella.

HH-Kiinteistöpalveluiden ammattilaiset hoitavat kaikki kiinteistönhoitoon kuuluvat tehtävät: Olipa kyseessä siivous, lumityöt, viheralueiden hoito tai pienet korjaustyöt, asiantuntijamme hoitavat homman kotiin! Käytämme tehtävissä ammattitasoisia aineita, työvälineitä ja -koneita, jotta tulos olisi aina paras mahdollinen.

Läheinen ja luotettava kumppani Pirkanmaalla

HH-Kiinteistöpalvelut Oy on tunnettu luotettavana ja suositeltuna kumppanina Pirkanmaan alueella. Henkilöstömme toimii eri alueilla, joten tunnemme alueen erityispiirteet ja asiakkaidemme tarpeet erittäin hyvin. Toimintaamme valvoo valvomomme, joka palvelee asiakkaitamme vuoden ja vuorokauden ympäri. Tavoitteemme on tarjota monipuolista, paikallista ja nopeaa palvelua, ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Ota yhteyttä

Jos Sinulla on tarve kiinteistönhoitopalveluille Tampereen talousalueella, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Tavoitat meidät numerosta 010 3950 395.

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!