Kiinteistönhoito Pirkanmaalla – Olemme luotettava kumppanisi kiinteistöjen ylläpitotöissä

HH-Kiinteistöpalvelut Oy – Luotettava kumppani kiinteistöjen ylläpitotöissä

HH-Kiinteistöpalvelut Oy on Tampereen talousalueella toimiva yksityinen kiinteistöpalveluyritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus alalta. Olemme erikoistuneet kiinteistönhoitoon ja tarjoamme monipuolisesti kaikki kiinteistön hyvään ylläpitoon liittyvät palvelut. Yrityksemme on kehittänyt toimintaansa vuosien varrella vastaamaan käytännön tarpeita, ja työmme laadukkuutta ylläpitää jatkuva ammattitaidon kehittäminen ja koulutus.

Meidän tärkein voimavaramme ovat työssään viihtyvät, pitkään alalla toimineet ammattilaiset, joiden keskimääräinen työsuhteen pituus meillä on yli 10 vuotta. Tämä kertoo sitoutumisestamme tarjota asiakkaillemme luotettavia ja ammattitaitoisia kiinteistönhoitopalveluita. Työskentelemme läheisesti asiakkaidemme kanssa ja tunnemme heidän tarpeensa ja odotuksensa. Olemme iloisesti ylpeitä siitä, että HH-Kiinteistöpalvelut Oy on luotettu ja suositeltu kumppani kiinteistöjen ylläpitotöissä.

Kattavat kiinteistönhoidon palvelut Pirkanmaalla

HH-Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa kiinteistönhoidon koko kirjon Tampereen talousalueella. Oli kyseessä sitten asuin- tai liikekiinteistö, meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut yhden katon alta. Huolehdimme kiinteistöjen siivouksesta ja yleisestä puhtaanapidosta, lumen- ja jäänpoistosta, viheralueiden hoidosta sekä jätteenhuollosta. Lisäksi meillä on ammattitaitoa ja resursseja taloteknisiin töihin, kuten sähkö- ja putkityöpalveluihin sekä teknisten järjestelmien ylläpitoon. Käytämme työssämme aina oikeita aineita, työvälineitä ja -koneita, jotta asiakkaamme voivat luottaa laadukkaaseen lopputulokseen.

Ymmärrämme, että kiinteistöjen ylläpito vaatii joustavuutta ja nopeaa reagointia erilaisiin tilanteisiin. Siksi palvelemmekin asiakkaitamme läheisesti ja tarjoamme nopean responssin kaikkiin kiinteistönhoidon tarpeisiin. Valvomomme on käytettävissä vuoden ja vuorokauden ympäri, joten apu on aina lähellä. Meillä on ilo tarjota kiinteistöjen omistajille ja asukkaille rauhallista mieltä ammattilaistemme pitäessä huolta kiinteistöjen kunnosta ja viihtyisyydestä Pirkanmaan alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää – palvelemme sinua mielellämme!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!