Kokonaisvaltaista kiinteistönhoitoa HH-Kiinteistöpalvelun avulla!

Monipuoliset kiinteistöpalvelut Pirkanmaalla

HH-Kiinteistöpalvelut Oy on yli 50 vuoden ajan toiminut luotettava ja useiden suosima huoltokumppani Tampereen talousalueella. Olemme erikoistuneet tarjoamaan kokonaisvaltaisia kiinteistöpalveluita, jotka takaavat kiinteistön hyvän ylläpidon ja turvallisuuden. Ammattitaitoisena moniosaajana hoidamme kaikki kiinteistönhoidon tarpeet, olipa kyseessä asuinkiinteistö, liikekiinteistö tai teollisuustila.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa siivous, kiinteistönhuolto, piha- ja vihertyöt, 24/7-valvomo- ja turvallisuuspalvelut sekä tekniset huoltopalvelut. Henkilöstömme on paikallisten asiakkaidemme tuntemia, ja me tunnemme asiakkaamme. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme käytännön tarpeiden mukaan ja käytämme ainoastaan sopivanlaisia aineita, työvälineitä ja -koneita. Pidämme ammattitaitoamme yllä jatkuvalla koulutuksella varmistaaksemme, että tarjoamme aina parasta palvelua.

Asiakkaidemme tyytyväisyys keskiössä

HH-Kiinteistöpalvelut Oy on sitoutunut asiakkaidensa tyytyväisyyteen. Meille on tärkeää tehdä työmme aina huolellisesti ja ammattitaidolla, siksi otamme huomioon asiakkaidemme erityistoiveet ja -tarpeet. Haluamme tarjota monipuolisia palveluita, jotka vastaavat kiinteistöjen omistajien ja asukkaiden tarpeisiin.

Kun valitset kumppaniksesi HH-Kiinteistöpalvelut Oy:n, voit olla varma, että saat nopeaa ja tehokasta palvelua! Valvomomme on käytettävissäsi vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Voit luottaa kiinteistösi hyvän kunnon ja toimivuuden meille, jolloin Sinulle jää aikaa keskittyä omaan liiketoimintaasi. Ota yhteyttä meihin (puh. 010 3950 395) ja kerro, miten voimme olla avuksi!

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!