Puutarhureidemme palveluista; onhan vihertöiden suunnittelu hallinnassa…!?

Nyt näin talven saapuessa on tietyt kasvit tärkeää suojata niille haitallisilta olosuhteilta. Puutarhurimme osaavat koulutuksensa ja pitkän kokemuksensa puolesta suunnitella ja tarjota juuri sopivat konstit kullekin kasville yksilöidysti.

Kevättä ajatellen vihertöiden suunnittelu voidaan toki jo polkaista alulle; tässä vaiheessa se olisi jopa viisasta; näin päästään toteuttamaan esim. istutus- ja hoitosuunnitelmia heti sopivan ajankohdan alkaessa.

Toteutamme päivittäisinä perustöinä mm. kitkennät, pensaiden ja puiden hoitoleikkaukset ja pienehkömuotoiset puiden kaadot. 

Teemme tarvittaessa vanhasta uutta eli saneeraamme olemassa olevat viheralueet ja/tai kasvit, puut ja pensaat.

Lisäksi tarjoamme vihertyösuunnittelua ja sen pohjalta kaikki toimenpiteet. Näitä ovat mm. 

kiinteistö- ja aluekohtaiset viheralue- ja istutussuunnitelmat, hoitosuunnitelmat sekä jatkuvan hoitopalvelun eli toisin sanoen täyden paketin kiinteistöjen ja taloyhtiöiden kasvustoille!

Pakettiin saadaan toki mukaan myös kaivuu- ja laatoitustyöt. Ja onnistuu myös ”avaimet käteen”-periaatteella! Vihertöissä käytämme pääosin ympäristöystävällisempiä akkukäyttöisiä työvälineitä.

Suosittelemme lämpimästi ottamaan yhteyttä:

Erja Vierikko,

palveluohjaaja,

puutarha-/vihertyöt

Puh. 010 3950 495 email: erja.vierikko@hhkp.fi

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!