WANTED NURMIKKONINJAT JA MOPPIMAESTROT

🌞      Kesäduuni kiinteistöalalla – Hikoilua ja huumoria takuuvarmasti                🌞

Hei aurinkoinen tulevaisuuden kiinteistöalan ammattilainen!

Oletko valmis viettämään kesäsi huippuhauskassa seurassa? Etsimme siivous- ja kiinteistönhoitotiimiimme iloisia, motivoituneita ja energisiä kesätyöntekijöitä, jotka ovat valmiita tuomaan aurinkoa ja hymyjä joka paikkaan.

Oletko ollut koko talven piilossa lumihangen takana? Ei hätää, meidän kesätyöntekijämme ovat juuri se porukka, joka tuo aurinkoa ja iloa ympärilleen!

Onko nurmikkomeren valtaaminen ja pensasaitojen ylistäminen intohimosi? Etkö voi vastustaa houkutusta hoitaa kiinteistöjä kuin kukkaa kämmenelläsi? Huikeaa, meillä on sinulle paikka auringossa – tai ainakin aurinkoisen siivous- ja kiinteistönhoitojoukkueemme keskellä!

Meillä on ammattitaitoinen ja yhteistyöhaluinen tiimi, joka auttaa sinua oppimaan uutta ja kehittymään. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kokeneiden ammattilaisten rinnalla ja saada arvokasta mentorointia.

Mitä toivomme sinulta:                                                                           🧹🌟

  1. Kyky nauraa pölylle ja tanssia mopin kanssa.              
  2. Hyviä vuorovaikutustaitoja: Työskentelet tiimissä ja asiakkaiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa.
  3. Kesäinen asenne, joka säteilee kuin aurinko, vaikka sää yrittäisi sotkea suunnitelmia
  4. Innostus siivousta kohtaan – täällä pölyä ei pelätä!
  5. Nurmikon leikkauskokemusta tai intoa oppia. Oletko jo mestari ruohonleikkurin kanssa vai oletko vasta-alkaja vihreällä matkallasi? Kaikki ovat tervetulleita! 

6.  Värikäs työympäristö, jossa joka päivä on kuin aurinkoinen päivä rannalla.

Mitä tarjoamme:                                                                                      🌿🌺

  1. Ruohonleikkuun supervoimat. Saat käyttöösi huippuluokan ruohonleikkurin ja pääset harjoittamaan nurmikon taikuutta.
  2. Kesäinen bronzetus. Aurinko paistaa, ja työsi ansiosta voit hehkua kesätunnelmaa – toki aurinkorasvalla suojattuna!
  3. Mahdollisuus tulla tunnetuksi ”Nurmikkoninjana tai ”Moppimaestrona”. Naapurustossa puhutaan, kun näkevät, kuinka tehokkaasti hoidat kohteesi.
  4. Treeni, josta maksetaan palkkaa. Työpäivän päätteeksi sinun ei tarvitse mennä salille huhkimaan.

Hakemukset:

Lähetä meille videoviesti, laulu, runo tai mitä tahansa, millä voit vakuuttaa meidät siitä, että olet se hullunhauska kesäduunari, jota olemme etsineet. Voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen palkat@hhkp.fi tai HH-kiinteistöpalveluiden sivuston (hhkp.fi) kautta. Pidä puhelimesi lähellä, sillä saatamme kutsua juuri sinut haastatteluun. Aloitamme haastattelut heti, joten ole nopea ja varmista paikkasi auringossa!

Lisätietoja:

Kiinteistönhoito: petri.salmela@hhkp.fi

Siivous: katja.saarinen@hhkp.fi

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!