Kiinteistöalan ammattilainen Pirkanmaalla – HH-Kiinteistöpalvelut Oy

Kattavat kiinteistönhoidon palvelut Pirkanmaalla

HH-Kiinteistöpalvelut Oy on luotettava ja kokenut toimija kiinteistönhoidon alalla Pirkanmaalla. Tarjoamme laadukkaita palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii kiinteistöjen ylläpidosta ja kunnossapidosta, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa tai nauttia asumisestaan huolettomasti.

Ymmärrämme, että jokainen kiinteistö on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja vaatimuksia. Oli kyseessä sitten toimistokiinteistö, asuinrakennus, teollisuushalli tai julkinen tila, meiltä löytyy osaamista ja resursseja hoitaa juuri sinun kiinteistösi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinteistönhoidon ammattilaiset lähellä sinua

Yrityksemme ammattitaitoinen henkilöstö koostuu kiinteistöalan huippuosaajista, joilla on vuosien kokemus alalta. Tarjoamme kattavia palveluita, jotka pitävät kiinteistösi kunnossa, turvallisena ja viihtyisänä. Palveluihimme kuuluu muun muassa siivous, ulkoalueiden hoito, vikailmoitusten käsittely, kiinteistöjen valvonta sekä kiinteistötekniikan ylläpito.

Olipa kyseessä sitten pieni yrityskeskus tai suuri asuinkiinteistö, voit luottaa siihen, että HH-Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa asiantuntevaa apua ja laadukasta palvelua. Huolehdimme kiinteistösi arvosta, turvallisuudesta ja toimivuudesta, jotta voit luottaa sen ylläpidon olevan hyvissä käsissä.

Huomio!

Hallilan alueella vedenjakelussa häiriöitä, syy tietoliikennekatkos / sähkökatko. Tampereen vesi pahoittelee vedenjakeluhäiriötä!